Opdrachtgevers

Bent u op zoek naar een gedreven young professional with a vybe? Een multifunctionele ICT professional van de nieuwe generatie die past binnen uw organisatie? Vybe IT zoekt voor u de beste ICT specialist. Wij zoeken en selecteren en u bepaalt! Vervolgens doorloopt de door u gekozen young professional een maatwerk traineeship gedurende 4 tot 8 weken. Dit fulltime maatwerk traineeship is volledig afgestemd op uw wensen en uw organisatie én op de unieke kandidaat. Het eerste praktijkjaar ondersteunen wij u en de young professional. Door deze intensieve trainings- en coachingsperiode op maat garanderen wij u een topspecialist die snel integreert en direct productief is binnen uw organisatie.

  • IT werving en selectie

  • IT traineeship

  • Praktijkperiode

  • Field management

  • Vast dienstverband

IT werving en selectie

U vraagt, wij vinden! Vybe IT zoekt en selecteert de beste high potential voor uw organisatie. Wij verdiepen ons eerst in uw vraag en uw organisatie om duidelijk te weten welk type IT professional daarbij past. Vervolgens zoeken en selecteren wij het IT talent dat voldoet aan uw profiel en uw wensen. U bepaalt wie doorgaat voor het traineeship. Wij gaan uit van de kwaliteiten en kracht van de mens achter de ITer. Immers een goede opleiding is één aspect,... maar voor het goed uitoefenen van een IT functie zijn meerdere kwaliteiten en vaardigheden van belang. Communicatieve vaardigheden, drive en ambitie zijn in onze ogen uiterst belangrijke pijlers. Vybe IT zoekt de meest gedreven en geschikte young professional voor uw organisatie. Wij leveren u de juiste topspecialist op de juiste plek!

IT traineeship

De voor u geselecteerde young professional start direct met een maatwerk IT traineeship. De young professional bereiden wij gedurende vier tot acht weken voor op de betreffende functie binnen uw organisatie. Een assessment geeft inzicht in de talenten en ontwikkelpunten van de young professional. De kwalitatief hoogstaande trainingen zijn volledig afgestemd op uw wensen en profiel en is een combinatie van theorie en praktijk. Ervaren specialisten en coac...hes trainen het IT talent op specifieke technische kennis, kwaliteiten en vaardigheden. Het IT traineeship is een perfecte voorbereiding op de functie binnen uw organisatie en de werksituatie in de praktijk. Wij leveren u dus een IT topper op maat die direct inzetbaar is in uw organisatie.

Het eerste gedeelte van het traineeship bestaat uit een basisopleiding, waarna een specialisatie volgt, inclusief certificeringen. Doordat het IT traineeship een combinatie is van theorie en praktijk, kan de young professional het geleerde direct toepassen in de praktijk. Zo is de young professional beter voorbereid op de praktijkperiode binnen uw bedrijf. De kwalitatief hoogstaande trainingen zorgen ervoor dat eventuele hiaten in kennis en vaardigheden worden opgevuld en dat de kwaliteiten van de young professional volledig zijn afgestemd op de criteria van uw organisatie. Wij huren specialisten in die altijd up-to-date trainingen geven met praktijkvoorbeelden. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze trainingen.

Praktijkperiode

Na het maatwerk traineeship gaat de young professional bij u aan de slag gedurende een praktijkperiode van 1800 uur. Dat is ongeveer een jaar op basis van een 40 urige werkweek. Tijdens de praktijkperiode brengt de young professional het geleerde in de praktijk en kunt u zien of de match tot volle tevredenheid is, of u inderdaad de IT topper in huis heeft waar u naar op zoek was! Centraal staat voor ons de kwaliteit en de optimale ontwikkeling van de you...ng professional binnen uw organisatie. Vandaar dat wij gedurende de praktijkperiode ook structureel monitoren hoe het gaat en een coachende en ondersteunende rol vervullen door field management. Persoonlijke begeleiding van de trainee is essentieel om de praktijkperiode in uw organisatie tot een succes te maken.

Field management

Field Management is de onmisbare schakel tussen de young professional en uw organisatie en is van essentieel belang voor een geslaagde praktijkperiode. Onze field manager of coach haalt het beste uit de young professional. Hij stuurt, ondersteunt, coacht en begeleidt de young professional gedurende zijn praktijkperiode. De field manager is voor zowel u als de young IT professional het eerste aanspreekpunt. Hij begeleidt de young professional maar is er o...ok om u te ondersteunen. Persoonlijke begeleiding van de high potential is essentieel om de praktijkperiode in uw organisatie tot een succes te maken. De young professional heeft immers een hoop theoretische kennis, maar mist een stuk praktijkervaring. Tijdens het IT traineeship hebben wij de young professional al voorbereid op de praktijk, maar in de dagelijkse werksituatie kan de young professional tegen zaken aanlopen die hij met de field manager kan bespreken. Zo krijgt de young professional de coaching die hij nodig heeft en kan hij optimaal zijn capaciteiten aanwenden.

Vast dienstverband

Na afronding van de praktijkperiode heeft u de beschikking over een volwaardige, goed opgeleide en ingewerkte IT specialist in huis. U kunt uw IT topper vrijblijvend en kosteloos overnemen in een vast dienstverband. U heeft geen afkoopsom of overnamekosten. Omdat het gehele ontwikkeltraject gericht is op integratie met uw organisatie, is de overstap naar een indiensttreding meer een logisch gevolg dan een keuze. U wilt niet anders!