IT traineeship

IT traineeship

Gefeliciteerd! Jij bent uitverkoren om voor één van onze klanten te gaan werken en gaat deelnemen aan ons maatwerk IT traineeship. Je gaat een intensief traineeship doorlopen van 4 tot 8 weken waarin wij je voorbereiden op je nieuwe functie. De kwalitatief hoogstaande trainingen zijn volledig afgestemd op de wensen en het profiel van de organisatie én op jou. Naast de technische basis vaardigheden ligt de nadruk op jouw technische specialisatie, inclusief certificeringen. Een assessment geeft inzicht in de talenten en ontwikkelpunten van jou als mens. Je krijgt een goede voorbereiding op het bedrijfsleven en je werksituatie in de praktijk, door zeer ervaren IT professionals. Zodat jij binnen 2 maanden een succesvolle en direct productieve bijdrage kunt leveren aan jouw nieuwe werkgever.

Neem contact op

Hoi1 Vybe IT
 Vybe IT

IT traineeship: theorie en praktijk

Het eerste gedeelte van het IT traineeship bestaat uit een basisopleiding, waarna je een technische specialisatie volgt. De kwalitatief hoogstaande trainingen vullen eventuele hiaten in jouw kennis en vaardigheden op en zijn volledig afgestemd op de criteria van de organisatie. Ook de noodzakelijke certificeringen behaal je voor een optimale invulling van je nieuwe functie. Doordat het IT traineeship een combinatie is van theorie en praktijk, kun je het geleerde direct in de praktijk toepassen. Zo ben je beter voorbereid op de praktijkperiode binnen de organisatie waar je gaat werken. Wij huren ervaren specialisten in die altijd up-to-date trainingen geven met praktijkvoorbeelden. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze trainingen.

Modules in IT traineeship op maat

Vybe IT begeleidt jou in je verdere technische en algemene ontwikkeling zodat je naadloos past en instroomt in de organisatie. De volgende modules maken standaard onderdeel uit van je basisopleiding:

  • Introductiedag;
  • Persoonlijke effectiviteit;
  • Scrum (certificering);
  • Lean Yellow Belt;
  • Basis Devops.

Onderstaande modules zijn, als de opdrachtgever dat wenst, aan je IT traineeship toe te voegen:

  • ITIL V3 foundations (certificering);
  • Basis IT4IT;
  • Prince2;
  • Diverse basismodules (beheer, test, ontwikkeling, consultancy).

Het specialisatie gedeelte van het maatwerk IT traineeship stellen we samen in overleg met de opdrachtgever. Daarin is (vrijwel) alles mogelijk. Vybe IT verzorgt de volledige opleiding, training en coaching. Wij stomen jou volledig klaar voor een succesvolle inzet bij onze opdrachtgever.

Hoi1 Vybe IT