IT werving en selectie

IT werving en selectie: jong ICT talent gezocht!

Ben jij die gepassioneerde ICT’er zonder hoogtevrees? Dan is Vybe IT op zoek naar jou! Wij zijn voortdurend op zoek naar ambitieuze ICT talenten voor onze klanten. Wij zoeken young professionals specifiek voor een bepaalde klant. Jij moet passen binnen die organisatie. En de organisatie moet passen bij jou. Jij bent de juiste persoon op de juiste plek! Wij gaan uit van de kwaliteiten en kracht van de mens achter de ICT’er. Immers een goede opleiding is één aspect, maar voor het goed uitoefenen van een ICT functie zijn meerdere kwaliteiten en vaardigheden van belang. De nadruk ligt op jouw technische ontwikkeling en specialisatie, maar ook je communicatieve en analytische vaardigheden en je gedrevenheid zijn belangrijk. Vibe IT zoekt de meest gemotiveerde en geschikte high potential voor een maatwerk traineeship. Een intensief en uniek ontwikkeltraject waarin wij jou klaarstomen voor een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Meld je nu aan voor een vliegende start en boost van jouw carrière!

Neem contact op

Hoi1 Vybe IT
 Vybe IT

Basis vaardigheden van de young IT professional

Als jij voor een traineeship via Vybe IT in aanmerking wilt komen, moet je over een aantal basis vaardigheden beschikken:

● Afgeronde HBO of WO opleiding in een relevante richting, bijvoorbeeld informatie- of informatica opleiding;
● Goede communicatieve vaardigheden;
● Sterke passie en drive voor het vakgebied;
● Service- en klantgerichte instelling;
● Sterk probleemoplossend vermogen;
● Kandidaat kan goed prioriteiten stellen en kan aan meerdere projecten tegelijkertijd werken;
● Kandidaat kan zowel zelfstandig als in teamverband goed werken;
● In het bezit van rijbewijs B (tenzij dit voor de klant niet noodzakelijk is).

Uiteraard komen daar de aanvullende wensen en criteria van de opdrachtgever bij.

IT werving en selectie procedure

Na een uitvoerig gesprek met de opdrachtgever gaan wij op zoek naar de meest geschikte kandidaat voor de functie binnen het bedrijf. Als jij behoort tot de potentiële kandidaten, voeren wij minimaal twee gesprekken met jou. Tijdens deze gesprekken toetsen wij jou op verschillende onderdelen. We letten vooral ook op andere kwaliteiten (dan ICT kennis), zoals communicatieve vaardigheden, drive en ambitie. Wij zoeken echt naar de juiste persoon op de juiste plek. De beste ICT topper voor die betreffende organisatie. Wij kijken naar jou als persoon, met jouw kwaliteiten en vaardigheden en hoe je deze verder kunt ontwikkelen. Het gaat bij ons niet alleen om wat je kan, maar vooral ook om wie je bent!

Als we jou geschikt hebben bevonden, ga je op intake bij de opdrachtgever. De opdrachtgever bepaalt uiteindelijk wie bij ons het traineeship gaat volgen om vervolgens een praktijkperiode te doorlopen met als doel een dienstverband binnen de betreffende organisatie. Je weet dus voorafgaand aan het traineeship voor welk bedrijf je gaat werken. Je zult de opdrachtgever en ons moeten overtuigen van jouw geschiktheid. Wanneer je doorgaat krijg je een projectcontract bij Vybe IT voor de duur van het traineeship en de praktijkperiode. Een assessment (DISC) is onderdeel van het traineeship. Dit assessment verschaft diepgaand inzicht in jouw persoonlijkheidsstijl. Daarnaast vragen wij aan jou een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Ben jij het IT talent dat wij zoeken?

Als jij denkt: “dàt is wat voor mij zo’n maatwerk traineeship” en jij bent een ICT talent with a vybe, met net dat beetje extra dan jouw collega ICTers, dan horen wij graag van jou. Bel ons op 085 – 2733233 of mail naar info@vybe-it.nl.

Hoi1 Vybe IT