IT werving en selectie

IT werving en selectie

U vraagt, wij vinden! Vybe IT zoekt en selecteert de beste high potential voor uw organisatie. Wij verdiepen ons eerst in uw vraag en uw organisatie om duidelijk te weten welk type ICT professional daarbij past. Vervolgens zoeken en selecteren wij het ICT talent dat voldoet aan uw profiel en uw wensen. U bepaalt wie doorgaat voor het traineeship. Wij gaan uit van de kwaliteiten en kracht van de mens achter de ITer. Immers een goede opleiding is één aspect, maar voor het goed uitoefenen van een IT functie zijn meerdere kwaliteiten en vaardigheden van belang. Communicatieve vaardigheden, drive en ambitie zijn in onze ogen uiterst belangrijke pijlers. Vibe IT zoekt de meest gedreven en geschikte young professional voor uw organisatie. Wij leveren u de juiste topspecialist op de juiste plek!

Neem contact op

Hoi1 Vybe IT
 Vybe IT

IT werving en selectie op maat

Vybe IT verzorgt uw IT werving & selectie op maat. Wij zoeken en selecteren de young professional die voldoet aan al uw eisen. We onderzoeken of uw organisatie past bij de kandidaat en de kandidaat bij uw organisatie. Zo staan wij in voor een succesvolle en productieve samenwerking. Op de punten waar de kandidaat zich nog kan versterken trainen wij hem intensief voordat hij bij u aan de slag gaat. Tijdens dit maatwerk IT traineeship stomen wij het IT talent klaar voor de functie binnen uw organisatie.

Basis vaardigheden van onze young IT professional

Voor onze IT werving en selectie beschikken wij over verschillende contacten met hogescholen en universiteiten, alsmede met partners in de markt. Daar recruteren wij de high potentials die uw organisatie komen versterken. Iedere young professional die voor een traineeship via Vybe IT in aanmerking komt, moet over een aantal basis vaardigheden beschikken:

● Afgeronde HBO of WO opleiding in een relevante richting, bijvoorbeeld informatie- of informatica opleiding;
● Goede communicatieve vaardigheden;
● Sterke passie en drive voor het vakgebied;
● Service- en klantgerichte instelling;
● Sterk probleemoplossend vermogen;
● Kandidaat kan goed prioriteiten stellen en kan aan meerdere projecten tegelijkertijd werken;
● Kandidaat kan zowel zelfstandig als in teamverband goed werken;
● In het bezit van rijbewijs B (tenzij dit voor de klant niet noodzakelijk is).

Uiteraard nemen wij uw aanvullende wensen en criteria mee in het IT werving en selectie proces, zodat u de meeste geschikte young professional krijgt voor de invulling van uw functie.

Hoi1 Vybe IT
 Vybe IT

IT werving en selectie procedure

Na een uitvoerig gesprek met u gaan wij op zoek naar de meest geschikte young professional voor de functie binnen uw bedrijf. Als wij passende potentiële ICT toppers gevonden hebben, voeren wij minimaal twee gesprekken. Tijdens deze gesprekken toetsen wij de young professionals op verschillende onderdelen. We letten niet alleen op de technische kennis, maar ook op softskill kwaliteiten. Wij zoeken echt naar de juiste persoon op de juiste plek. De beste ICT specialist voor uw organisatie!

Nadat wij één of meerder high potentials geschikt hebben bevonden, gaan zij bij u op intake. U bepaalt uiteindelijk wie bij ons het traineeship gaat volgen om vervolgens bij u een praktijkperiode te doorlopen met als doel een dienstverband binnen uw organisatie. De kandidaat weet dus voorafgaand aan zijn traineeship dat hij voor uw bedrijf gaat werken en zal u en ons moeten overtuigen van zijn geschiktheid. De ICT talenten die doorgaan krijgen een projectcontract bij Vybe IT voor de duur van het traineeship en de praktijkperiode. Een assessment (DISC) is onderdeel van het traineeship. Dit assessment verschaft diepgaand inzicht in de persoonlijkheidsstijl van de kandidaat en kunt u uiteraard inzien. Daarnaast moet de kandidaat een Verklaring omtrent Gedrag aanleveren (VOG). Als u aanvullende testen of onderzoeken wilt dan regelen wij dat voor u.

Vybe IT neemt u al het werk uit handen

Vybe-IT ontzorgt u volledig bij de IT werving en selectie en het ontwikkeltraject van young IT professionals. U vraagt en wij zoeken, selecteren, beoordelen, trainen, detacheren, coachen en dragen de voor uw bedrijf opgeleide professional vervolgens aan u over. Zodat u een IT topper krijgt die is opgeleid voor en past binnen uw organisatie. Omdat het gehele traject gericht is op integratie met uw organisatie, is de overstap naar een indiensttreding meer een logisch gevolg dan een keuze. U wilt niet anders!

Hoi1 Vybe IT