Young IT professionals

Ben jij die gedreven, talentvolle young IT professional die klaar is voor een vliegende start of de volgende stap in je IT carrière? Dan is Vybe IT op zoek naar jou! Jij doorloopt een intensief, maatwerk IT traineeship en gaat direct aan de slag bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers. Tijdens het fulltime traineeship trainen zeer ervaren specialisten en coaches jou op technische kennis, kwaliteiten en vaardigheden. Je leert de nieuwste technieken van de beste specialisten in hun vakgebied. Je behaalt de certificeringen die noodzakelijk zijn voor een optimale invulling van je nieuwe functie. De praktijkgerichte trainingen zijn volledig afgestemd op wat de opdrachtgever van jou verlangt en waar jij je nog in kunt ontwikkelen. Bij de huidige ICT functies verwachten werkgevers immers steeds meer van jou. Het traineeship is een optimale mix van hard- en softskills ter voorbereiding op een multifunctionele inzet binnen de organisatie waar jij als professional komt te werken. Wij leiden jou op tot een topper en begeleiden jou intensief zodat jij direct op hoog niveau productief bent bij je nieuwe werkgever. Zo word jij een echte Vyber!

 

  • IT werving en selectie

  • IT traineeship

  • Praktijkperiode

  • Field management

  • Vast dienstverband

IT werving en selectie

Ben jij die gepassioneerde ICT'er zonder hoogtevrees? Dan is Vybe IT op zoek naar jou! Wij zijn voortdurend op zoek naar ambitieuze ICT talenten voor onze klanten. Wij selecteren en trainen young professionals specifiek voor een bepaalde klant. Jij moet passen binnen die organisatie. En de organisatie moet passen bij jou. Wij gaan uit van de kwaliteiten en kracht van de mens achter de ICT'er. Immers een goede opleiding is één aspect, maar voor het goed u...itoefenen van een IT functie zijn meerdere kwaliteiten en vaardigheden van belang. De nadruk ligt op jouw technische ontwikkeling en specialisatie, maar ook je communicatieve en analytische vaardigheden en je gedrevenheid zijn belangrijk. Vybe IT zoekt de meest gemotiveerde en geschikte high potential voor een maatwerk traineeship. Een intensief en uniek ontwikkeltraject waarin wij jou klaarstomen voor een vast dienstverband bij onze opdrachtgever.

IT traineeship

Gefeliciteerd! Jij bent uitverkoren om voor één van onze klanten te gaan werken en gaat deelnemen aan ons maatwerk IT traineeship. Je gaat een intensief traineeship doorlopen van 4 tot 8 weken waarin wij je voorbereiden op je nieuwe functie. De kwalitatief hoogstaande trainingen zijn volledig afgestemd op de wensen en het profiel van de organisatie én op jou. Naast de technische basis vaardigheden ligt de nadruk op jouw technische specialisatie, inclusie...f certificeringen. Een assessment geeft inzicht in de talenten en ontwikkelpunten van jou als mens. Je krijgt een goede voorbereiding op het bedrijfsleven en je werksituatie in de praktijk, door zeer ervaren IT professionals. Zodat jij binnen 2 maanden een succesvolle en direct productieve bijdrage kunt leveren aan jouw nieuwe werkgever.

Praktijkperiode

Na het maatwerk traineeship ga je bij je opdrachtgever aan de slag gedurende een praktijkperiode van zo'n 1800 uur. Dat is ongeveer een jaar op basis van een 40 urige werkweek. Tijdens de praktijkperiode breng je het geleerde in de praktijk en laat je zien wat je waard bent. Zowel jij als de opdrachtgever kunnen uitvinden of de match tussen jullie tot volle tevredenheid is. Centraal staat voor ons jouw ontwikkeling en inzet binnen de organisatie. Vandaar... dat wij gedurende de praktijkperiode ook structureel monitoren hoe het gaat en een coachende en ondersteunende rol vervullen. Tijdens de praktijkperiode ontplooi jij jezelf tot de gewenste gedreven IT professional met up-to-date kennis van zaken.

Field management

Field Management is de onmisbare schakel tussen jou en je nieuwe werkomgeving en is van essentieel belang voor een geslaagde praktijkperiode. Onze field manager of coach haalt het beste uit jou en houdt jouw ontwikkeling nauwlettend in de gaten. Hij stuurt, ondersteunt, coacht en begeleidt jou gedurende je praktijkperiode. De field manager is voor zowel jou als de organisatie het eerste aanspreekpunt. Persoonlijke begeleiding is noodzakelijk om jouw prak...tijkperiode binnen de organisatie tot een succes te maken.

Vast dienstverband

Na de praktijkperiode ben je trainee af. Je bent nu een volwaardige, hoog opgeleide en ingewerkte IT professional. Omdat jouw gehele ontwikkeltraject gericht is op integratie met de organisatie waar je je praktijkperiode hebt doorgebracht, is de overstap naar een indiensttreding meer een logisch gevolg dan een keuze. Als jij je optimaal hebt ingezet en jij past bij de organisatie en de organisatie bij jou, dan zal de opdrachtgever jou graag willen behoud...en en een vast dienstverband aanbieden. Op naar een mooie en succesvolle carrière bij jouw nieuwe werkgever!