Maatwerk traineeship

Maatwerk traineeship

De voor u geselecteerde young professional start direct met een maatwerk traineeship. De young professional bereiden wij gedurende vier tot acht weken voor op de betreffende functie binnen uw organisatie. Een assessment geeft inzicht in de talenten en ontwikkelpunten van de young professional. De kwalitatief hoogstaande trainingen zijn volledig afgestemd op uw wensen en profiel en is een combinatie van theorie en praktijk. Ervaren specialisten en coaches trainen het IT talent op specifieke technische kennis, kwaliteiten en vaardigheden. Het maatwerk traineeship is een perfecte voorbereiding op de functie binnen uw organisatie en de werksituatie in de praktijk. Wij leveren u dus een IT topper op maat die direct inzetbaar is in uw organisatie

Neem contact op

Hoi1 Vybe IT
 Vybe IT

Maatwerk traineeship: theorie en praktijk

Het eerste gedeelte van het maatwerk traineeship bestaat uit een basisopleiding, waarna een specialisatie volgt, inclusief certificeringen. Doordat het IT traineeship een combinatie is van theorie en praktijk, kan de young professional het geleerde direct toepassen in de praktijk. Zo is de young professional beter voorbereid op de praktijkperiode binnen uw bedrijf. De kwalitatief hoogstaande trainingen zorgen ervoor dat eventuele hiaten in kennis en vaardigheden worden opgevuld en dat de kwaliteiten van de young professional volledig zijn afgestemd op de criteria van uw organisatie. Wij huren specialisten in die altijd up-to-date trainingen geven met praktijkvoorbeelden. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze trainingen.

Modules in maatwerk traineeship

Vybe IT begeleidt de young professional in zijn verdere technische en algemene ontwikkeling zodat hij naadloos past en instroomt in uw organisatie. Wij verzorgen de volledige opleiding, training en coaching, zodat u daar geen omkijken naar heeft. U heeft direct profijt van een IT specialist die specifiek is opgeleid voor een carrière binnen uw organisatie.

De volgende modules maken standaard onderdeel uit van de basisopleiding:

  • Introductiedag;
  • Persoonlijke effectiviteit;
  • Scrum (certificering);
  • Lean Yellow Belt;
  • Basis Devops.

Onderstaande modules zijn, als u dit wenst, aan het maatwerk traineeship toe te voegen:

  • ITIL V3 foundations (certificering);
  • Basis IT4IT;
  • Prince2;
  • Diverse basismodules (beheer, test, ontwikkeling, consultancy).

Het specialisatie gedeelte van het IT traineeship stellen we samen in overleg met u. Daarin is (vrijwel) alles mogelijk. Ook andere medewerkers uit uw organisatie kunt u laten deelnemen aan de trainingen en opleidingen.

Hoi1 Vybe IT
 Vybe IT

Vybe IT neemt u al het werk uit handen

Vybe-IT ontzorgt u volledig bij de IT werving en selectie en het ontwikkeltraject van young IT professionals. U vraagt en wij zoeken, selecteren, beoordelen, trainen, detacheren, coachen en dragen de voor uw bedrijf opgeleide professional vervolgens aan u over. Zodat u een IT topper krijgt die is opgeleid voor en past binnen uw organisatie. Omdat het gehele traject gericht is op integratie met uw organisatie, is de overstap naar een indiensttreding meer een logisch gevolg dan een keuze. U wilt niet anders!