Word ook een echte Vyber

Altijd al interesse gehad in het bouwen van apps, fantastische websites of juist hele grote backend applicaties? Of, ben je meer geïnteresseerd in het analyseren van grote hoeveelheden data om net die ene speld in de hooiberg te vinden? IT Traineeships zijn de ideale oplossing om deze interesse om te zetten tot de skills die benodigd zijn in de IT sector (en je wordt er nog voor betaald ook). Bij Vybe IT bieden wij maatwerk IT traineeships aan en word je een echte Vyber! Maar, hoe doen wij dat eigenlijk?

Wacht, een Vyber?

Bij Vybe IT werken wij graag vanuit een persoonlijk oogpunt. Wij noemen onze trainees daarom niet trainees, maar Vybers! Bij ons ben je écht een onderdeel van het team. Elke vraag beantwoorden wij dan ook, op elk moment, maar al te graag. Wij doen er alles aan om je enthousiasme, passie, drive en interesse om te zetten in de vaardigheden (zowel technisch als persoonlijk) die je dagelijks kunt gebruiken om boven jezelf uit te stijgen. Dat noemen wij onze unieke Vybe!

Wat is een IT traineeship bij Vybe IT?

IT traineeships worden door Vybe IT ingezet om talentvolle starters de kans te bieden zich snel binnen de organisatie te ontwikkelen. Je doet dit als Vyber door het uitvoeren van verschillende projecten en bij één afdeling in een relatief korte periode. Daarnaast zal je verder leren doormiddel van een intensief opleidingstraject. De bedoeling is dat je als Vyber binnen het bedrijf doorstroomt naar de functie die het best aansluit op jouw interesse en capaciteiten. De lengte en mogelijkheden van traineeships variëren per organisatie. Meer informatie over onze IT traineeships vind je hier.

Werken en leren tegelijk

Een groot voordeel van een IT traineeship van Vybe IT is dat je naast het werken blijft doorleren. Je zult een aanzienlijk stuk van je tijd besteden aan het volgen van een opleidingstraject afgestemd op je wensen en behoeften. De opleiding bestaat uit kennis- en vaardigheidstrainingen van experts en coaches binnen en buiten de organisatie waar jij komt te werken. Naast dit programma volg je ook vaak trainingen en cursussen voor je persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor zal je als echte Vyber de capaciteiten die voor jou én de organisatie belangrijk zijn gedurende het IT traineeship blijven ontwikkelen. Wel zo fijn!

Inzicht in je eigen capaciteiten

Door het volgen van een opleidingstraject en het uitvoeren van diverse rollen binnen een project ontwikkel je een duidelijke visie van jouw mogelijkheden en capaciteiten. Wanneer het IT traineeship is afgelopen, weet je wat je krachten zijn, waar jouw uitdagingen liggen maar ook welke kansen je kan benutten.

Begeleiding van coaches met een Vybe!

Als Vyber krijg je vaak consequent begeleiding van iemand binnen de organisatie waar jij komt te werken. Deze coach is direct bij de inhoud van het dagelijkse werk betrokken en zal je ondersteunen tijdens je functie. Naast de technische aspecten zal de coach ook ingaan op de sociale aspecten. Denk hierbij aan het verbeteren van je probleemoplossende vermogen, een service- en klantgerichte instellingontwikkelen, het verbeteren van je communicatieve vaardigheden maar ook prioriterend leren werken.

Daarnaast krijg je over het algemeen begeleiding van een coach van Vybe IT, waarmee je de voortgang van je persoonlijke doelstellingen bespreekt. Gedurende je IT traineeship zal je door beide coaches regelmatig beoordeeld worden op je functioneren en krijg je opbouwende feedback.

Een duidelijk beeld van de organisatie

Bij Vybe IT zorgen wij met het maatwerk IT traineeship ervoor dat je op meerdere projecten diverse rollen uit kunt voeren die passen bij je wensen en behoeften. Zo leer je het team en het bedrijf van verschillende kanten kennen. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van de organisatie waar jij de
komende jaren zult werken. Daarnaast ontwikkel je binnen het bedrijf een netwerk van collega’s.

Doorstromen naar de baan speciaal voor jou!

Tegen het einde van je IT traineeship heb je gewerkt aan diverse projecten binnen de organisatieen weet je precies wat jij leuk vindt. Hierdoor zal je als een specialist doorstromen naar de afdeling en functie waar jouw competenties het best tot hun recht komen. Oftewel: je ideale baan!

Wil jij ook een Vyber worden?

Ben je enthousiast geworden voor onze IT traineeships op maat?
Neem dan contact met ons op via het inschrijfformulier
of bel ons op 085 – 2733233 en word ook een Vyber!

Vybe IT