Werken voor Vybe IT

Vybe IT is inmiddels hard aan het groeien. Toonaangevende opdrachtgevers bieden ons mooie uitdagingen die we samen met ons team van talentvolle, gedreven en enthousiaste trainees graag aan gaan! Daarom vonden we het een mooi moment om Semih, trainee van het eerste uur, te vragen hoe hij het ervaart om voor Vybe IT te werken en aan de slag te zijn bij onze opdrachtgever Medicinfo, als trainee software ontwikkelaar.

Wat vind je van Vybe IT als werkgever?

Vybe is een toffe werkgever, dat mag zeker gezegd worden. Ze gaan heel goed om met young professionals en bieden alle kennis en hulp die je nodig hebt om te knallen bij je leerbedrijf.

We werden openlijk ontvangen waarbij het minder om het CV ging maar veel meer om jij als mens, en dat waardeer ik enorm.

Hoe ervaar je het contact met Hans en Paul binnen Vybe IT?

Ik heb gemerkt dat er heel veel bedrijven kijken naar het CV en niet naar de persoon erachter. Dat was niet het geval bij Hans en Paul. Bij hen was het meer van we willen jou als persoon kennen: “wie ben jij” – dus we hebben al na onze eerste contact gesprekken waar je geen druk voelt maar meer juist een ontspannen sfeer.

Dat zorgt er weer voor dat je met plezier naar je werk gaat en je weet dat je de twee heren altijd kan vertrouwen mocht je vast komen te zitten.

Wat vind je van de inhoud van de training? Het materiaal en aanpak?

We hebben een hele leuk trainingstraject mogen volgen. Het was heel divers en leerzaam. Sommige trainingen waren zelfs eyeopeners voor mij.

Het was niet alleen maar C# / .NET programmeren maar ook een stukje persoonlijke ontwikkeling, DevOps, geautomatiseerd testen, Azure en nog veel meer. De trainers waren allemaal van hoog niveau en ook nog eens heel erg sociaal.

Hoe vind je de ondersteuning vanuit Medicinfo en de instroom in de organisatie?

Medicinfo is een tof bedrijf om voor te mogen werken. Ik ben heel erg goed ontvangen door iedereen, wat goed heeft uitgepakt bij mij. Verder word ik erg goed begeleid omtrent software­ontwikkeling. Maar ook wordt er steeds gevraagd of ik iets nodig heb om mijn werk te kunnen doen.

Buiten het ontwikkelen van software ben je vrij om met initiatieven te komen waarbij je ook nog eens de ruimte krijgt om je idee te mogen uitvoeren.

Ik ben van origine een designer dus naast het ontwikkelen van software maak ik ook mooie designs en word ik meegenomen in ontwikkel- en designtrajecten van websites. Daardoor leer ik het project echt kennen.

Zo krijg ik ook de kans om mijn mening en ideeën over het project te geven wat ze bij Medicinfo heel erg waarderen.

Dus alles samengevat zijn Vybe-IT en Medicinfo top-bedrijven om voor mogen te werken!

Vybe IT